Video showing up as Audio in MF

Blog Forums MemberFactory Video showing up as Audio in MF

Tagged: 

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  Invanto Support 3 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #510

    Kathe Kline
    Participant

    Videos showing up as Audio in Member Factory

    I finally got uploaded some items into the Member area, and when I tested, the videos are playing as audio.

    How can I correct this?

    #511

    Siddharth Aklujkar
    Participant

    Hello,

    What are the file format you uploaded.

    The supported file Formats are 

    Audio: MP3
    Video: MP4
    Attachments: PDF and ZIP.

    Anything except that, you need compress and upload as a ZIP file.

    #512

    Kathe Kline
    Participant

    I uploaded MP4 files yet they are showing up as audio.
    This is the exact same file that is working perfectly on Teachable.

    #513

    Kathe Kline
    Participant

    Here is a video that shows you what I see: https://www.useloom.com/share/22fc5dc6263141238a4fa236f8b8d7bf

    • This reply was modified 10 months ago by  Kathe Kline.
    • This reply was modified 10 months ago by  Kathe Kline.
    #1165

    Lauren Penny
    Participant

    Has this been resolved yet? I’m having the same problem although only with some videos and not others.

    #1170

    Invanto Support
    Moderator

    Hi Lauren,

    As the videos are playing perfectly in all other browsers, the issue is with only chrome. Team is trying to get it resolved for you. Appreciate your cooperation.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

879FansLike
113FollowersFollow
163FollowersFollow
521SubscribersSubscribe

Random

Skip to toolbar